Учасники антитерористичної операції мають право на безкоштовну послугу з психологічної реабілітації. Реабілітація за бюджетною програмою буде здійснюватись на базі діючих лікувальних та санаторно-курортних закладів, а саме: ДП «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторія» Орізонт» (Одеська область), Міжгосподарській санаторій «Токарі» (Сумська область), Комунальний заклад «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» (Рівненська область), ТОВ «Інститут прикладної кріології» (м. Харків), громадська організація «Історія життя» (м. Львів). 

План психологічної реабілітації учасників АТО передбачає участь бійців у культмасових заходах, безкоштовного відвідування  кінозалу, супровід психологів, поїздки на екскурсії.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації Вам необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання та заповнити заяву.

До заяви необхідно додати такі документи:

  • копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;
  • копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Управління праці та соціального захисту населення видає направлення на реабілітацію, в якому будуть зазначені дата початку та дата закінчення терміну реабілітації. Вартість проїзду учасників антитерористичної операції відшкодовується відповідно до чинного законодавства.

Для отримання направлення на безкоштовну психологічну реабілітації просимо звертатися за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7, каб. № 20  Управління праці та соціального захисту населення.

 

 

УПСЗН ВК ТМР

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.