28 листопада 2016 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович з представлення нового начальника Біляївського відділу НПУ в Одеській області. Поки що, виконуючий обов’язки начальника Біляївського ВНПУ в Одеській області Мельник Сергій Валерійович повідомив, що патрульним екіпажом буде відбуватись щоденне патрулювання вулиць міста Теплодар, особливо в нічний час та завірив присутніх в подальшому оперативному реагуванні на виклики громадян міста та їх захист.

Продовжила нараду Черевко Ніла Борисівна, директор КП «Одеська ТЕЦ – 2», яка доповіла про стан справ на підприємстві та звернулась до присутніх з проханням своєчасно здійснювати сплату по рахункам за отримане тепло.

В свою чергу, Полюк Тетяна Миколаївна, начальник управління ПСЗН виконавчого комітету Теплодарської міської ради, черговий раз, звернула увагу на можливості отримання субсидії для зменшення витрат на оплату комунальних послуг та наголосила на тому, що питання про повернення отриманих субсидій населенням – це суцільний міф. Ті громадяни, які не бажають оформлювати субсидії, можуть скористатися послугою розстрочки платежів за тепло, звернувшись з письмовою заявою до теплопостачаючої компанії.

Далі, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч повідомив присутнім про стан розрахунків населення за комунальні послуги. На сьогоднішній день, заборгованість населення по платежам за комунальні послуги складає близько 950 тис.грн., що в свою чергу, ускладнює виконання ремонтних робіт у запланованих обсягах. По стягуванню заборгованості підготовлено близько 30 позовів до суду.

Панасюк Олег Юрійович, виконуючий першого заступника міського голови, доповів про стан робіт, які проводяться в місті, а саме:

  • утеплення фасаду двох дитячих садочків (роботи планується закінчити до 15 грудня 2016р.);
  • утеплення фасаду та ремонт покрівлі загальноосвітньої школи (роботи планується закінчити до 15 грудня 2016р.);
  • капітальний ремонт (утеплення) теплотраси (виконано близько 1000 м із запланованих 1670м);
  • заміна водопроводу від ВНС- 1 до ВНС-2 (роботи ведуться).

Назаренко Мирослава Михайлівна, начальник відділу освіти, та Підмазко Світлана Петрівна, начальник відділу культури та спорту, розповіли про стан підготовки до свята Св.Миколая та новорічних свят в навчальних закладах і в місті, та повыдомили, що наших маленьких мешканців очікують святкові подарунки, а всіх інших мешканців та гостей міста – святкова Новорічна ялинка та новорічні гуляння.

Мурашов Олександр Іванович, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та ЦЗН, доповів про повну готовність всіх служб міста до безпечного проходження осінньо-зимового періоду та подолання можливих наслідків надзвичайних ситуацій. Олександр Іванович повідомив, що при снігових заметах дорога вздовж саду розчищатись буде в останню чергу, першочергово будуть розчищені дороги в місті та через дамбу в напрямку с.Мирне. Також звернувся з проханням не залишати приватний транспорт в міжквартальних проїздах, для можливості більш оперативного розчищення цих проїздів.

Завершив нараду головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович, який застеріг присутніх про те, що насувається епідемія грипу та необхідність щеплень. Лікарнею закуплено 200 доз вакцини від грипу, їх використали для щеплення бажаючих робітників бюджетних установ та учнів навчальних закладів міста, за згодою батьків.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.