07 грудня 2020 року відбулось пленарне засідання позачергової 3 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання.

Перед початком розгляду основного питання, секретар Теплодарської міської ради Н.С.Самочорна ознайомила присутніх з повідомленнями про створення депутатської групи «Майбутнє Теплодара» та депутатської фракції політичної партії «Сила і Честь».

За порядком денним на розгляд ради було винесене лише одне питання «Про обрання голів постійних депутатських комісій», яке було підтримане одноголосно.

В різному, в.о. першого заступника міського голови Ю.П.Некрасов ознайомив всіх присутніх з попередніми планами щодо святкування новорічних свят. Планується встановлення штучної новорічної ялинки на площі біля школи, прикрашання міста святковою ілюмінацією, обладнання зони для проведення святкового ярмарку, майстеркласів та багато інших приємних новорічних сюрпризів. Всі заходи планується проводити з дотриманням карантинних вимог та збереженням громадського порядку.

Після завершення сесії Теплодарської міської ради, міський голова Олександр Миколайович Чуйко привітав депутатів міської ради та працівників виконавчого комітету з Днем місцевого самоврядування, побажав всім міцного здоров’я та достатку, а також плідної праці на благо нашого міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.