25 жовтня на території всієї держави і в нашому місті пройшли місцеві вибори, на яких наша громада обрала нового міського голову та новий склад депутатів міської ради.

П’ять років моєї роботи на посаді міського голови промайнули дуже швидко це були важкі роки, адже процеси децентралізації, втілення нових реформ в державі поставили перед нами багато викликів, які ми намагалися гідно прийняти та реалізувати на місці. Багато що із запланованого вдалось здійснити: місто Теплодар стало самостійною територіальною одиницею, збережена мережа всіх комунальних закладів та підприємств, замінено майже 5 км водопровідної труби, проведено газопровід в місто, залучено 23 інвестиційні компанії, які сплачують свої податки до бюджету нашого міста. Але деякі плани, нажаль, так і залишились планами.

Я хочу висловити щиру подяку кожному, з ким мені довелось працювати пліч-л-пліч ці п’ять років: мешканцям міста, представникам бізнесу, працівникам виконавчого комітету Теплодарської міської ради, депутатському корпусу Теплодарської міської ради, обласним депутатам Одеської обласної ради.

Від щирого серця бажаю новообраному міському голові та депутатському корпусу  плідної праці на благо нашого міста, значних досягнень в його розвитку, реалізації всіх поставлених задач та гідно подолати всі виклики, які постануть перед Вашою командою.

Шановні Теплодарці! Бажаю кожному з Вас і нашому Місту процвітання, розвитку та великих статків, вірити в добро та не втрачати надію!

З повагою, Ваш Михайло Жовнір

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.