11 листопада о 10.00 год відбулась традиційна робоча нарада з приводу підготовки до опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича.

Представники КП «Одеська ТЕЦ-2» доповіли присутнім про стовідсоткову готовність котельні для виробництва теплової енергії. Станом на 10 листопада в 27 будинках встановлені лічильники теплової енергії, які були зняті для планової повірки, сьогодні ще 12 будинків будуть обладнані лічильниками, продовжується наповнення водою внутрішньобудинкових систем опалення.

Головною і невирішеною проблемою КП «Одеська ТЕЦ-2» була і залишається нестача фінансів, та борги, як підприємства, так і перед підприємством. Тому, керівництво міста та комунального підприємства звертається до мешканців міста з вимогою сплатити борги за отримані послуги. Ці кошти вкрай необхідні для своєчасного старту опалювального сезону, адже КП «Одеська ТЕЦ-2» повинна сплатити ПАТ «Одесагаз» майже 1,5 млн.грн.для того, щоб отримати газ та почати опалювальний сезон.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.