12 жовтня 2020 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було розглянуто лише одне питання – про поновлення санітарної обробки міста дезінфікуючими засобами, у зв’язку з значним зростанням кількості захворівших на коронавірусну інфекцію. Так, станом на 12.10.2020 р. в нашому місті зареєстровано 69 випадків захворювання на коронавірус, але найближчими днями очікуються ще результати тестувань.

Вислухавши виступи головного лікаря КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» Чуйко О.М., зауваження міського голови Жовніра М.В. про стрімке зростання захворюваності на коронавірус в Одеській області, в нашому місті, комісія вирішила розпочати з 13 жовтня 2020 року санітарну обробку дезінфікуючими засобами вхідних дверей парадних у будинках, ліфтових груп, камер сміттєпроводу. Обробка буде проводитись через день.

У зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію, а також з метою зниження ризиків зараження наших мешканців коронавірусом SARS-CoV-2, рекомендувано суб’єктам господарювання, об’єкти діяльності яких передбачають перебування людей, а також мешканцям міста  посилити дотримання карантинних заходів: носіння захисних масок, рукавичок, дезінфекція рук та поверхонь та інші заходи, передбачені постановами головного державного санітарного лікаря України, а також дотримуватись всіх обмежувальних заходів для «помаранчевої зони», до якої віднесено наше місто.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.