23 листопада 2016 року відбулась робоча нарада під головуванням в.о. першого заступника міського голови Панасюка О.Ю. з представниками Інженерного бюро «Авіган» м.Київ – Авраменко Ігорем Анатолійовичем, Департаменту процесних технологій, очистки стічних вод м.Київ – Мазаєвим Олександром Олександровичем. В нараді прийняли участь спеціалісти МКП «Теплодарводоканал» та виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нарада розпочалась з висвітлення проблемних питань, які присутні на нашому комунальному підприємстві, а саме на очисних спорудах. Представники з Києва розповіли про сучасні технології, які застосовують в світи з очистки стічних вод. В європейських країнах  майже всі відмовляються від великих очисних станцій та переходять на локальні очисні споруди, які дозволяють здійснювати всі процеси з очистки в автоматичному режимі, що значно зменшує фінансові витрати.

Мазаєвим Олександром була представлена презентація діючих очисних, які були побудовані в Польщі, у містечку, подібному нашому місту.

Нарада була дуже продуктивною, під час діалогу у спеціалістів МКП «Теплодарводоканал» випливало багато питань, на які представники інженерного бюро та департаменту процесних технологій були надані вичерпні відповіді.

Закінчилась нарада на рішенні провести більш детальне вивчення проблем очисних споруд нашого міста та розробити проект, якій найбільш оптимально підійде для нашої громади.

[yfgallery iduser=”teplodar-rada” show=”album” showtitle=”0″ idalbum=”533116″ psize=”S” asize=”XL” limit=”5″ sort=”published”]

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.