24 листопада 2016 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 28 питань.

Першим на розгляд винесли проект рішення «Про бюджет м.Теплодар на 2017 рік». Доповідачем з даного питання була Одарич С.П. – начальник фінансового управління, яка відповіла на всі питання, які виникли у депутатів й доповіла, що бюджет міста на наступний рік складатиме близько 54 млн.грн. Рішення підтримано всіма депутатами. Наступними питаннями, винесеними на розгляд депутатів були подовження чи затвердження міських програм, а саме: «Програми роботи й розвитку газети Теплодарської міської ради «Теплодарський вісник» на 2017-2018 роки», «Програми підтримки МКП «Теплодар-Медіа» м.Теплодар на 2017-2021 роки, «Програми правової освіти населення міста Теплодар на 2015-2018 роки», «Програми надання безоплатної правової допомоги населенню м.Теплодар на 2015-2018 роки», «Програми підтримки інформаційної сфери м.Теплодар на 2017-2020роки». Всі рішення були підтримані.

Наступними були питання «Про передачу комунального майна територіальної громади м.Теплодар (манометри, термометри, щиток приборний «Семпал») від Управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради до міського комунального підприємства «Одеська теплоелектроцентраль №2» та «Про надання дозволу на розробку детального плану територій у м.Теплодар по проспекту Енергетиків, для обґрунтування розміщення об’єкту альтернативної енергетики з використанням сонячної енергії». Дані рішення також були підтримані депутатами.

Всі інші проекти рішень стосувались земельних питань громадян м.Теплодар і теж були підтримані.

Після того, як всі питання були розглянуті, міський голова Жовнір Михайло Васильович висловив щиру подяку депутату Одеської обласної ради Губернику Аркадію Олексійовичу за фінансову підтримку КП «Одеська теплоелектроцентраль №2» та підтримку інтересів територіальної громади м.Теплодар на обласному рівні.

Також міський голова звернувся до депутатів Теплодарської міської ради з проханням донесення до своїх виборців про необхідність своєчасно сплачувати по рахункам за отримані послуги, і нагадав про звітність кожного окремого депутата по проведеній роботі за минулий рік.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.