На початку вересня у м.Харкові відбувся чемпіонат України серед кадетів 2003-2004 років народження з греко-римської боротьби, в якому приймали участь юні спортсмени з 20 областей.

У найголовніших змаганнях нашої держави боровся і учень Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи Даниіл Битка, який ось вже 8 років тренується у Володимира Андрійовича Гладуша. В 2020 році Даниіл виборов дві золоті медалі, ставши чемпіоном Одещини і зонального чемпіонату України.

    Конкурентами на самий високий титул у Д.Битки (вагова категорія 55кг) були 30 ровесників. Перший суперник – минулорічний чемпіон України. Цей поєдинок, мабуть, став відправним для сходження на найвищий щабель пошани. Вихованець теплодарської школи боротьби переміг та ще як – достроково! Ще чотири не менш титуловані суперники теж були переборенні – і всі достроково! Висока майстерність, чудовий психологічний настрій стали запорукою найзаповітнішого –  завоювання звання ЧЕМПІОН УКРАЇНИ!

    Треба сказати, що нині найщасливішим є не лише Даниіл, але і його наставник – Володимир Андрійович Гладуш. Зізнаюсь, я не зустрічався з такою фанатичною людиною: його плідна, титанічна робота не могла не принести гучну перемогу, омріяний успіх. Збулося! Сьогодні чемпіонству радіють не лише в сім’ях Битки і Гладуша – пишаються спортивному досягненню теплодарці. МОЛОДЦІ! ДЯКУЄМО!

    Греко-римська боротьба – олімпійський вид спорту. Він добре розвинений у Одесі і області. А відділення Теплодарської ДЮСШ – найкраще! Федерація греко-римської боротьби Одеської області вітає теплодарців і констатує: за останні сім років ніхто серед кадетів з одеського регіону не ставав чемпіоном України. А ми пе-ре-мог-ли!

    Адміністрація Теплодарської ДЮСШ разом з теплодарцями щиро вітає тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша і його вихованця Даниіла Битку з видатним спортивним досягненням!   

                                                                      А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.