26 червня 2020 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було розглянуто декілька питань:

  1. Про відкриття дитячих садочків на території міста Теплодар;
  2. Про забезпечення безпечного стану перехрестя при виїзді з м.Теплодар на трасу «Одеса-Рені»;
  3. Про стан виконання заборонних карантинних мір на території міста Теплодар.

Вислухавши виступи головного лікаря КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» Чуйко О.М., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Компанієць О.І., а також зауваження міського голови Жовніра М.В. про стрімке зростання захворюваності на коронавірус в Одеській області та великий ризик виникнення випадків захворювання на COVID-19 в нашому місті, комісія вирішила не відкривати дитячі садочки до закінчення карантину.

Наступним рішенням комісії було доручити управлінню майна та інвестицій Теплодарської міської ради звернутись до Маяківської та Біляївської об’єднаних територіальних громад з пропозицією сумісного розчищення перехрестя від чагарників, з метою поліпшення видимості  та створення безпечних умов руху під час перетину перехрестя, яке передує виїзду на трасу «Одеса –Рені».

У зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності на коронавірус в Одеській області, а також з метою зниження ризиків зараження наших мешканців коронавірусом SARS-CoV-2 комісія вирішила рекомендувати суб’єктам господарювання, на об’єктах діяльності яких передбачається перебування людей, а також мешканцям міста  посилити дотримання карантинних заходів: носіння захисних масок, рукавичок, дезінфекційні заходи, дотримання соціальної дистанції та інші заходи, передбачені постановами головного державного санітарного лікаря України.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.