ШАНОВНІ ТЕПЛОДАРЦІ!

28 червня громадяни України відзначають 24-у річницю прийняття основного правового документа країни – День Конституції. Цього дня ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, демократію, незалежність.

У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Цього світлого й урочистого дня бажаю вам, дорогі теплодарці, міцного здоров’я, родинного тепла і добробуту. Нехай кожен день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а кожне нове досягнення сприяє процвітанню нашого міста, нашої держави!

З повагою

   Міський голова Михайло Жовнір

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.