23 червня 2020 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд, за порядком денним, було винесено вісім питань.

Першим питанням, винесеним на розгляд виконавчого комітету, знову був проект рішення «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічної води». Даний проект викликав тривале обговорення між членами виконавчого комітету. Сьогодні було запропоновано підняти тарифи для всіх категорій споживачів. Заслухали пояснення економіста МКП «Теплодарводоканал» причин підняття тарифів  на послуги водопостачання та водовідведення.

Отже, з 01 липня 2020 року встановлено для всіх споживачів послуг, які надає МКП «Теплодарводоканал» тариф за 1м.куб. з урахуванням ПДВ у розмірі 31,89 грн., у тому числі:

  1. На централізоване водопостачання…………………17,30 грн.
  2. На централізоване водовідведення…………….…….9,96 грн.
  3. На очищення стічних вод………………….………….4,63 грн.

Для квартир не обладнаних лічильниками на одну особу в місяць (без гарячого водопостачання) тариф на послуги централізованого водопостачання,  водовідведення та очищення стічних вод тариф з урахуванням ПДВ складатиме  215,26 грн.

Наступним рішенням члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради на ІІ півріччя 2020 року.

Також прийняті рішення дозвільного характеру для мешканців нашого міста.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.