Адміністрація Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи проводить спортивну вікторину.

     Змагання ерудитів з 10 питань пройде з 23 по 30 червня 2020 року, а вже 01 липня 2020 року оргкомітет оголосить підсумки.  

    У вікторині можуть приймати участь всі бажаючі, незалежно від місця проживання, віку і статі.

    Троє переможців будуть нагороджені призами і грамотами, наймолодший і найстарший учасники – грамотами.

    Отже, на старт!

   1.В цьому році Теплодарській ДЮСШ виповнилось 15 років. В позашкільному спортивному закладі 7 відділень спорту: легка атлетика, греко-римська боротьба, настільний теніс, таїландський бокс, футбол, шашки і шахи. Олімпійськими видами спорту є… (підкажіть – які ?). І ще додатково: назвіть 2 відділення ТДЮСШ, які за підсумками обласного конкурсу-огляду в 2018 і в 2019рр. ставали найкращими на Одещині.

    2.Вперше через пандемію Олімпійські ігри було скасовано. В якому році і в якій країні вони мали відбутися? Цікаво: якого кольору олімпійські кільця і що вони символізують?

   3.Перша олімпійська чемпіонка зимових Олімпійських ігор незалежної України – це наша землячка. Хто?

  4.Він родом з міста на Одещині. Дворазовий олімпійський чемпіон… Про кого мова?

   5.Брати-спортсмени з України були найсильнішими у світі. Їм пропонували захмарні гонорари за бій між собою, але вони сказали – ні! Хто це?

  6.Хто з відомих спортсменів – депутат нинішньої Верховної Ради України?

  7.Одеситки успішно грають у Великий теніс! Вони підкорюють світові корти не лише жіночою красою, але й віртуозною майстерністю. Це…

  8.Олімпійський чемпіон і 35-разовий рекордсмен світу. А чи зможете назвати українського легкоатлета, вид спорту і рекордну висоту?

  9.Він грав за одеський «Чорноморець», а у «Динамо» (Київ) став володарем «Золотого м’яча». Назвіть прізвище цього футболіста.

  10.Шашкову композицію називають і спортом, і мистецтвом. Хто з м.Теплодар є переможцем і призером міжнародних змагань і призером шести чемпіонатів України? Ще: він – майстер спорту України і Молдови, співавтор 25(!) книг серії «Одеська школа шашкової композиції».

   Свої відповіді разом з анкетними даними відправляйте на електронну адресу ТДЮСШ: sportshkolateplodar@ukr.net.

   Дотримуйтеся олімпійського принципу: головне не перемога, а участь.

   Не факт, що навіть переможець дасть відповіді на всі питання. А тому є шанс на успіх у кожного учасника. Використайте цю можливість!

   Всім успіхів!!!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.