ІНФОРМАЦІЯ від 22.05.2020 року Виконавчого комітету Теплодарської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельних ділянок

  1. Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка.
    Місцезнаходження об’єкта оцінки: Одеська обл., м.Теплодар, вулиця Ген.Плієва, 2/4.

Кадастровий номер: 5111500000:01:001:1136
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.
Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради.
Кількість земельних ділянок: 1 (одна).
Розмір земельної ділянки : 0,0349 га.
Місце розташування земельної ділянки: Одеська обл., м.Теплодар, вулиця Ген.Плієва, 2/4.
Цільове призначення земельної ділянки: 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Категорія земель: Землі житлової та громадської забудови.

Вид використання: для обслуговування існуючої будівлі на якій розташовано магазин продтоварів №2
Правовий режим земельної ділянки: комунальна власність.
Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: 292 554,47 грн. (витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки від 22.01.2020).

  1. 2. Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Одеська обл., м.Теплодар, вулиця Ген.Плієва, 2/1.
Кадастровий номер: 5111500000:01:001:1129
Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.
Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради.
Кількість земельних ділянок: 1 (одна).
Розмір земельної ділянки (ділянок): 0,0305 га.
Місце розташування земельної ділянки: Одеська обл., м.Теплодар, вулиця Ген.Плієва, 2/1.
Цільове призначення земельної ділянки: 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Категорія земель: Землі житлової та громадської забудови.

Вид використання: для обслуговування існуючої будівлі кафе-бару
Правовий режим земельної ділянки (ділянок): комунальна власність.
Нормативна грошова оцінка земельної ділянки (ділянок): 255 670,81  грн. (витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки від 17.10.2019).

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Закону України «Про оцінку земель» .

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність:

  • кваліфікації оцінювачів для виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися кваліфікаційними документами згідно із Законом України «Про оцінку земель»;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності з виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням;
  • переліку інших фахівців, які можуть бути залучені до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

На конкурс претендентом подається конкурсна документація  на кожний об’єкт оцінки окремо в запечатаному конверті, яка складається із наступних документів:

  • заяви про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності
  • копій кваліфікаційних документів оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок;
  • копій документів оцінювачів, які будуть підписувати звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та інших фахівців, що перебувають у трудових відносинах із суб’єктом оціночної діяльності та додатково будуть залучені до виконання робіт (кваліфікація, стаж роботи);
  • пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях). 

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання  претендент до участі не допускається.
Місцезнаходження конкурсної комісії: 65490, Одеська обл., м.Теплодар, вул. Піонерна, 7, телефони для довідок: 783-10-05
Конкурс відбудеться в залі засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою Одеська обл., м.Теплодар, вул. Піонерна, 7  о 10 год. 00 хв. 15 червня 2020 року. Конкурсна документація подається  до каб. 37  виконавчого комітету Теплодарської міської ради за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.