Міське комунальне підприємство на виконання наказу Міністерства Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р.  № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян», інформує споживачів м.Теплодар про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічних вод.

Зокрема підвищення тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічних вод пов’язано з постійним зростанням вартості складових витрат економічно обґрунтованої собівартості  даних послуг, які і формують структуру тарифів. В умовах постійного зростання складових тарифів, зокрема вартості електричної енергії, покупної води та інших матеріальних ресурсів, податків, мінімального прожиткового мінімуму для працездатних осіб, мінімальної заробітної плати виникає невідповідність діючих тарифів фактичним витратам з виробництва та надання послуг.

Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.  

На виконання Постанови Кабінету Міністрів № 869 від 01.06.2011р. „Про забезпечення єдиного підходу до  формування тарифів на житлово-комунальні послуги” та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, МКП «Теплодарводоканал» виконало розрахунок планованих витрат та направило до органу місцевого самоврядування – виконавчого комітету Теплодарської міської ради заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на ліцензовані види діяльності: централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічної води.

Тарифи сформовані відповідно до річних планів, економічно обґрунтованих планових витрат, галузевих технологічних нормативів використання питної води, з урахуванням особливостей технологічних процесів.

           Пропозиції та зауваження щодо наміру здійснити зміну тарифів приймаються розробником у письмовій формі  протягом 7 (семи) днів з дня його   оприлюднення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування в мережі Інтернет  за адресою: Одеська обл., м.Теплодар, вул.Польова, 1, каб.14

 

Директор МКП «Теплодарводоканал»                                                        П.Л.Цельник

Обґрунтування щодо необхідності зміни тарифів МКП «Теплодарводоканал» на централізоване водопостачання, водовідведення та очищення стічної води на 2020 рік

Розрахунок повної собівартісті та середньозваженого тарифу на послугу з централізованого водопостачання для бюджетних організацій, комерційних та інших споживачів

Розрахунок повної собівартісті та середньозваженого тарифу на послугу з централізованого водовідведення

Розрахунок повної собівартісті та середньозваженого тарифу на послугу з централізованого очищення стічної води

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.