Сьогодні, 24 березня 2020 року, відбулось пленарне засідання позачергової шістдесят шостої сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. Проведення позачергового засідання було викликано необхідністю прийняття ряду рішень, направлених на реалізацію заходів із запобігання виникненню та поширенню небезпечного інфекційного коронавірусного захворювання COVID-19 на території нашого міста.

Депутати Теплодарської міської ради затвердили виділення 100 тис грн. КНП “Теплодарська центральна міська лікарня” на закупку засобів індивідуального захисту для наших лікарів, а також Програму  фінансової підтримки  закладу охорони здоров`я, яка забезпечить надання медичної допомоги  населенню міста та своєчасної виплати заробітної плати медичним працівникам.

Ще одним своїм рішенням депутати внесли зміни до Програми розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки м.Теплодар Одеської області на 2018-2021 роки у новій редакції. Програмою передбачається додаткове фінансування заходів, направлених на  запобігання виникненню та поширенню вірусної інфекції на території міста Теплодар, а саме закупку 10 т дезінфікуючого засобу «Хлоросан» для ДРПЧ-14, якими планується обробка дорожнього покриття вулиць нашого міста, 15 т для наших житлово-комунальних підприємств, якими буде проводить санітарна обробка кожного під’їзду всіх житлових будинків.

Також прийнято рішення надати фінансову допомогу КП «Одеська ТЕЦ-2» в розмірі 300 тис.грн. для вирішення найбільш гострих питань.

Не менш важливим рішенням, яке підтримали депутати, є затвердження міської програми архітектурно-будівельного розвитку м. Теплодар на 2018-2023 роки в новій редакції. Прийняття саме цього рішення дозволить здійснювати подальші кроки з виділення територій та екологічного обґрунтування будівництва газо-розподільного пункту та котельні в межах міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.