Теплодарська міська рада та її виконавчі органи вживають всі необхідні заходи для запобігання виникненню та поширенню вірусної інфекції на території міста Теплодар. Протягом останніх днів була проведена дезінфекція дверей парадних, ліфтів, сміттєвих камер всіх будинків. З метою посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед теплодарців щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, а також реалізації заходів по запобіганню її поширенню забезпечено курсування автомобілів ДРПЧ-14, обладнаних гучномовними пристроями.

Сьогодні буде закуплено ще 10 т дезінфікуючого засобу «Хлоросан» для ДРПЧ-14 та 15 т для наших житлово-комунальних підприємств, якими буде проводить санітарна обробка кожного під’їзду всіх житлових будинків міста, з першого по останній поверх. 

Керівництво міста висловлює щиру вдячність кожному мешканцю Теплодара за ініціативу та самостійну санітарну обробку навіть ваших власних дверей до квартири. Адже тільки сумісними зусиллями ми зможемо вберегтися від розповсюдження небезпечного інфекційного коронавірусного захворювання COVID-19 на території нашого міста.

Поряд з цим, ми закликаємо всіх і кожного дотримуватись правил запровадженого карантину, навмисно не порушувати санітарні норми та правила гігієни місць загального користування.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.