Сьогодні, 25 лютого о 10.00 год відбулась щотижнева робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, начальник управління майна та інвестицій Вадим Васильович Лазарев, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Дашковський Сергій Станіславович, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутат Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович.

Нарада розпочалася з доповіді Олега Юрійовича, який по традиції  проінформував про стан фінансових розрахунків КП «Одеська ТЕЦ -2». Так, станом на поточний день, заборгованість населення становить близько 7,9 млн.грн., слід зауважити, що за тиждень ця сума зменшилась на 2,9 млн.грн. Загальний борг перед підприємством складає 8 млн. 626 тис.грн.  Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 3,275 млн.грн. (за поточний опалювальний період), загальна кредиторська заборгованість МКП «Одеська ТЕЦ-2» складає 29,798 млн.грн.

Сергій Станіславович доповів, що котельня працює в штатному режимі, але спостерігаються втрати води з системи теплопостачання, наразі тривають обстеження для виявлення та усунення причин втрати води. Приємною новиною стало зниження вартості газу до 3950 грн. в лютому. Тому мешканці Теплодара отримають за цей місяць платіжки за тепло з врахуванням нової ціни на газ.

Директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» доповів про наслідки урагану, який пройшов і через наше місто, та їх усунення. Значних пошкоджень в місті не спостерігалось, окрім повалення декількох дерев та поламаних гілок, які оперативно були прибрані. Також проводяться планові обходи працівниками підприємства та відпрацьовуються заявки, які надійшли від мешканців.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.