24 лютого 2020 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Розпочав нараду перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, який доповів присутнім про стан житлово-комунального господарства у місті. Олег Юрійович повідомив про складність проблем, які виникають під час проходження опалювального сезону в місті, а саме борги перед газопостачаючими компаніями та населення перед КП “Одеська ТЕЦ-2”.

Далі, керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. Нажаль, заборгованість залишається по всім спожитим послугам, на що міський голова зауважив про необхідність посилення роботи з боржниками.

Також в ході наради обговорили стан захворюваності серед учнів Теплодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів та новації, які нас чекають з першого квітня в медичній сфері.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, акцентувавши увагу на тому, що необхідно направити максимум зусиль на роботу з боржниками, адже це теж бюджетні кошти, які можуть бути направлені на усунення нагальних проблем міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.