Улюблена Богом перлина
Для всіх українців одна —
Козацька моя Україна,
Хлібів золотих сторона.

 

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист — це найперший обов’язок народів.

   Для українців такою землею є Україна.  Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. День захисника України-свято, що відзначається в Україні 14 жовтня з 2014 року указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності  та героїзму захисників незалежності, військових традицій і звитяг Українського народу у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

  Козаки були вільні і безстрашні люди. Понад усе вони цінували свободу. Покрова Пресвятої Богородиці була одним з найголовніших свят запорозьких козаків. Вони не боялися ні ворожого  вогню, ні грізної стихії, ні морської бурі. Шляхетність, мудрість, відвага – три основні прикмети козака: шляхетного не підкупиш, мудрого не обдуриш, мужнього не залякаєш!

  14 жовтня біля пам’ятника «Захисникам  Вітчизни» відбувся мітинг на якому міський голова Жовнір М.В. з привітанням звернувся до всіх присутніх та вручив цінні подарунки добровольцям і учасникам бойових дій АТО. По закінчені  мітингу  до підніжжя пам’ятника представники влади, громадськості,   організацій та  жителі нашого  міста  поклали квіти.

    12 жовтня до Дня захисників України у міському будинку культури відбувся шоу конкурс «Міні містер 2016»- «Козацькому роду нема переводу» в якому переможцем став  Ваганов Арсеній.

Виконавчий комітет Теплодарської  міської ради виносить подяку за підготовку та проведення заходів:

  Мосієнко І.О.- (ФОП), Морозову Г.С.-(ФОП), Алексійчук Л.В.-(ФОП), Одинцовій  А.Л.  (голова ГО „Наша родина” ), Гріщук Н.М. – (начальник служби у справах дітей),  Назаренко М.М.- (начальник управління УОКС), Столяру В.В., Нікітенкову В., Чернезі В., Казимірову О.А. (депутат Одеської обласної ради).

 

Начальник відділу культури УОКС  Підмазко С.П.

[yfgallery iduser=”teplodar-rada” show=”album” showtitle=”0″ idalbum=”528731″ psize=”S” asize=”XL” limit=”5″ sort=”published”]

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.