15 травня 2024 року – 43-я річниця з Дня заснування міста Теплодар

Саме на честь перших будівників Теплодару, в міському будинку культури, щороку 15 травня, проходить захід з теплою назвою «Вечір-зустріч з першобудівниками».

Ця Зустріч знов зібрала повний зал жителів та гостей міста, серед яких – першобудівники, як велика родина, чиїми руками та працею збудований Теплодар і яким, точно не байдужа доля рідного міста.

Зі сцени, до усіх присутніх звернувся міський голова. Олександр Чуйко щиро привітав першобудівників зі святом, від усього серця подякував за їхню працю та любов до рідного міста, побажав міцного здоров’я, щастя, мирного неба, родинного затишку та довгих років життя!

На екрані – кадри будівництва, в залі панує тиша, погляди присутніх спрямовані на перегляд фотосвітлин тих подій, під час яких, першобудівники, ніби поринули у час, коли вони, ще зовсім молодими, приїхали з різних куточків країни, на будівельний майданчик, коли ними, тільки-но закладалися перші камінчики майбутнього міста Теплодар.

«Тут була порожнеча, було чисте поле.
Там співали цикади, літали жуки…
Та з’явилися ви – першобудівники:
Трудівники, мрійники, патріоти!
І закипіла ударна робота!
В будь – який день, у мороз, у негоду
Ви будували житло для народу.»

(уривок з вірша «Першобудівникам»
автор – Світлана Чмихова режисер театру «СвіЧа»,
вірш читала Яна Хоменко)

Завершився ще один незабутній вечір-зустріч з першобудівниками, який подарував прекрасні хвилини спілкування та надовго залишив в їх серцях тепло та радість.

До наступної зустрічі!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.