У соціальних мережах ширяться чутки щодо якості питної води у місті Теплодар.
Наголошуємо, що МКП «Теплодарводоканал» закуповує воду у ГОВ «Інфокеводоканал», яка відповідає санітарним нормам, як питна вода, придатна для споживання людиною. Всі стани очищення і знезараження проводяться ТОВ «Інфокеводоканал».

Якість води визначається цілим рядом показників, гранично допустимі значення, яких задаються відповідними нормативними документами.
Якість води проводиться цілодобово фахівцями центральної хіміко- бактеріологічної лабораторії філії «Інфокеводоканал» по більш ніж 55 показникам. Крім цього, якість води перевіряється «Одеським лабораторним центром МОЗ України»
Будь-яке додаткове очищення води наше підприємство не виконує, але щомісяця проводить дослідження проб ВОДИ ЩОДО її якості в Державній установі «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»

Станом на 17 травня 2024 року підприємство отримало протоколи дослідження проб питної води від Одеського РВИ ДУ «Одеський ОЦК1ІХ МОЗ». Всі відібрані проби води за своїми показниками відповідають вимогам ДСапПІН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Відповідно до діючих стандартів, питна вода безпечна в епідеміологічному відношенні, нешкідлива за хімічним складом і мас сприятливі органолептичні властивості.

 

 

З повагою, Адміністрація МКП «Теплодарводоканал»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.