ТОВ ЖЕБП „Наше місто” інформує мешканців м. Теплодар, що з 01.02.2020 року згідно ЗУ «Про житло-комунальні послуги» послуга з вивезення побутових відходів є комунальною послугою і буде надаватися окремо від послуги з управління багатоквартирним будинком.

Тариф з вивезення твердих побутових відходів з 01.02.2020р  буде вилучено з тарифу на послуги з управління багатоквартирним будинком та розраховуватиметься окремо відповідно до кількості мешканців квартири.

Тариф на вивезення побутових відходів встановлено відповідно до Рішення виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеської області №1/В-2019 від 10.01.2019 р. (113 грн за 1 м.куб) та складатиме 11,30 грн. на одну особу (відповідно до місячної норми 0,1 м.куб), і буде вказуватися окремою строкою в квітанціях на оплату послуг надаваємих ТОВ ЖЕБП „Наше місто”. 

Також додатково інформуємо власників квартир, колективних споживачів про необхідність укладення договорів на надання комунальної послуги. За договорами просимо звертатися за адресою: м.Теплодар, вул. Польова, буд.1, каб.2 (приймальня).

 

 

Адміністрація

ТОВ ЖЕБП „Наше місто” 

Від Sys Horror

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.