Новий рік та Різдво — чи не найулюбленіші свята для дітей. Адже саме зараз трапляються справжні дива та втілюються найзаповітніші дитячі мрії, діти чекають на подарунки та потребують уваги дорослих. Тому вже стало доброю традицією – кожного року під час новорічно-різдвяних свят проводити в місті  новорічні свята для дітей пільгових категорій.

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради висловлює слова вдячності за подаровану радість дітям нашого міста, що вони мали можливість відвідати: новорічну виставу „Русалочка”  Теплодарського Народного театру «СвеЧа» (режисер театру Чмихова Світлана) від депутата Одеської обласної ради  Аркадія Губерника  та комерційного директора ЧП «Омега – Брокерс» Євгенія Єлісоветського; новорічну дитячу виставу «Лускунчик» в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету під патронатом голови Одеської обласної ради Сергія Паращенко; новорічний мюзикл «Таємниця алакрез» в Одеському Академічному Українському музично-драматичному театрі ім. В.Василько під патронатом народного депутата України Сергія Колебошина;  новорічні розваги від ПП логоклуб «Я говорю» керівник Наталя Кісліцина. По завершенню святкових програм всі запрошені діти отримали солодкі подарунки.

 Дякуємо   всім  за небайдужість, розуміння, підтримку, за час, якого завше не вистачає, а головне за посмішки дітей та  подаровані їм миті радості у святкові дні.  Зичимо вам міцного здоров’я та  натхнення в роботі .

                                                               Управління праці та соціального захисту населення

                                                                             виконавчого комітету Телодарської міської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.