Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 року № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов» та п.25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» виконавчий комітет Теплодарської міської ради повідомляє про проведення перереєстрації громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради та потребують поліпшення житлових умов, яка відбуватиметься з 17 жовтня до 1 грудня 2016 року.

         Метою вказаної перереєстрації є створення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, що сприятиме налагодженню чіткого та прозорого обліку.

 Перереєстрація здійснюється на підставі поданих громадянами наступних документів:

 – заяви громадянина встановленого зразка;

 – довідки про склад сім’ї та реєстрацію за відповідною формою;

 – викопіювання плану приміщення або копія технічного паспорта житлового приміщення;

 – копії паспортів (сторінки 1, 2 та всі сторінки реєстрації) заявника та дорослих членів його сім’ї,

 – копії свідоцтв про одруження та про народження неповнолітніх дітей;

 – копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на всіх членів сім’ї ;

 – довідки з місця роботи заявника та дорослих членів його сім’ї (місце роботи, займана посада, чи перебуває на кварт. обліку);

 –  копії документів, які дають право на включення заявника у пільгову чергу, завірені в установленому порядку.

 

Повний пакет вказаних документів приймається вівторок, четвер у приміщенні виконавчого комітету Теплодарської міської ради з 8.00 до 17.00, 1-й поверх, кабінет №3, відповідальна — Скибан Ганна Вікторівна тел.2-46-58.

 

Громадяни, які не надали вищезазначені документи не будуть внесені до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та не вважатимуться такими, що потребують надання житлових приміщень.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.