Шановні колеги!

Продовжується набір у групи спеціальної підготовки фахівців для подальшої сертифікації за професією Менеджер (управитель) житлового будинку.
Найближчу групу збираємо орієнтовно на 15 жовтня 2019 р. Термін навчання — 5 днів (з 15 по 19 жовтня).

Якщо Вас це зацікавило, для оформлення особової справи претендента на отримання сертифікату менеджера (управителя) житлового будинку просимо Вас відправити наступні документи на електрону адресу osp-bg@ukr.net:

– копія паспорта ( перша, друга сторінка) або ІD- карти (тільки лицьова сторона) кандидата на сертифікацію;
– копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (тільки якщо заявник – приватна особа, резидент України);
– копія (копії) документа (документів) про освіту, в тому числі післядипломну (за наявності);
– копія документа про вищу освіту кандидата на сертифікацію (вища або профільна освіта);
– копії документів, що підтверджують стаж роботи за фахом (за наявності).
-Заповнені заявка та заява усталеної форми https://ospbg.org.ua/files/docs/Forma_BG_Z_MU.PDF

Вимоги до кандидата:
Або: повна вища освіта напряму підготовки “Менеджмент” (магістр чи спеціаліст), без вимог до стажу роботи;
Або: повна вища освіта (технічна) та стаж роботи за фахом не менше 2 років і післядипломна освіта за напрямом “Менеджмент”.

Підґрунтя:

З 1 січня 2019 року відповідно до  Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (ч.5, стаття 18) обов’язковою стала норма, якою, для суб’єктів підприємницької діяльності, що  забезпечують утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території передбачено зобов’язання мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».
Порядок здійснення професійної атестації фахівців за вищезгаданою професією встановлено Постановою Кабінету Міністрів України  № 1010 від 28.11.2018 р. «Деякі питання професійної атестації за професією “Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».
Сертифікацію персоналу за професією “Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)” здійснює Орган із сертифікації персоналу будівельної галузі Всеукраїнської громадської організації «Асоціація експертів будівельної галузі (ОСП БГ), який акредитовано Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог  ISO / IEC 17024: 2012 “Оцінка відповідності. Загальні вимоги до органів, які виконують сертифікацію персоналу”.
Спеціальну підготовку та атестацію фахівців для подальшої їх сертифікації під методичним керівництвом ОСП БГ проводить “Національний атестаційно-навчальний центр” (НАНЦ), який має сертифікати компетентності щодо проведення спеціальної підготовки та атестації претендентів на сертифікацію фахівців за 14 професіями, у тому числі за професією “Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)”
З метою реалізації положень ч.5, стаття 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Постанови КМУ № 1010 від 28.11.2018 р прошу Вашої підтримки щодо сприяння підприємствам та організаціям житлово-комунального господарства, а також ОСББ у професійній атестації та сертифікації їх фахівців за професією “Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)”.

Заявки на проведення спецпідготовки, атестації та сертифікації подають до ОСП БГ:
e-mail:osp-bg@ukr.net, тел. (044) 338-45-06(094) 906-95-06).
Консультації та довідки можна отримати у співробітників Національного атестаційно-навчального центру за телефонами: (095) 948-97-62,(096) 137-68-69

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.