10 вересня о 10.00 год відбулась традиційна робоча нарада з приводу підготовки до опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, заступник директора КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч,  представники депутатського корпусу Теплодарської міської ради.

КП «Одеська ТЕЦ-2» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Виконані всі ревізійні роботи по обладнанню, розпочато заповнення системи та гідравлічні роботи. Заборгованість населення за спожиті послуги з теплопостачання за тиждень зменшились на 96 тис.грн. та складає 5,90 млн.грн., а заборгованість підприємства перед НАК «Нафтогаз України» скоротилась на 38 тис.грн. На сьогоднішній день 62 % від всіх запланованих заходів по підготовці до нового опалювального сезону виконано, робота триває.

Директор  ТОВ ЖЕБП «Наше місто» доповів присутнім про виконання ряду заходів по підготовці до опалювального сезону: внутрішньо будинкові мережі в 32 будинках повністю проревізовано, найближчим часом розпочнуться роботи по утепленню теплових мереж в підвальному приміщенні будинку №225 по вул.Польовій. Продовжуються роботу по освітленню підвальних приміщень, їх прибиранню та склінню під’їздів.

Наприкінці наради, міський голова Михайло Жовнір звернувся до керівництва КП «Одеська ТЕЦ-2» з вимогою посилити роботу з боржниками по спожитим послугам, особливо з юридичними особами.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.