До уваги учасників антитерористичної операції м.Теплодар!

Учасники АТО мають можливість отримати безкоштовну психологічну реабілітацію. Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції організовує направлення учасників АТО до реабілітаційних установ управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради. Реабілітаційні послуги надаються учасникам АТО в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг. Для отримання направлення та укладання договору на психологічну реабілітацію в реабілітаційній установі необхідно:
1) Звернутися до управління праці та соціального захисту населення  за:
– зареєстрованим місцем проживання або за фактичним місцем проживання (перебування); .
2) Заповнити заяву до якої додати копії (Під час подання копій, особа надає їх оригінали):

посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.
3) Управління праці та  соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради :

реєструє зазначені вище документи;

укладає тристоронній договір: з отримувачем послуг з суб’єктом надання послуг та управлінням;

видає учаснику АТО направлення на реабілітацію.
Послуги з психологічної реабілітації надають суб’єкти, що відповідають певним вимогам. Таким закладом є ТОВ «Санаторій «Токарі», місцезнаходження якого – Сумська область, м. Лебедин, с.Токарі. Санаторій розташований у сосновому лісі із парковою зоною понад 11 га земель. М’який та рівний клімат, наявність річки Псел сприяють ефективному відновленню життєвих сил та релаксації.
За детальною інформацією пропонуємо звертатись до управління праці та  соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна 7, каб. 3.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.