Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 140  Одеська область м. Біляївка

ПОСТАНОВА

“05” липня 2019 року         23 годин 59 хвилин            № 29

Про утворення дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України звичайних та спеціальних виборчих дільниць одномандатного виборчого округу      № 140 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року 

             Розглянувши подання політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в Апараті Верховної Ради України поточного скликання: ПАРТІЇ “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”, політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”,  Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК”, ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА”, щодо кандидатур до складу дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України звичайних та спеціальних виборчих дільниць одномандатного виборчого округу № 140, кандидатури від яких до складу зазначених комісій включаються обов’язково, а також подання політичних партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у народні депутати України від яких було зареєстровано у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, подання кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 140, відповідно до частин першої-четвертої, сьомої статті 26, частин першої-одинадцятої, п’ятнадцятої статті 28, пункту 5 частини другої статті 31, частини п’ятої статті 35, частини третьої статті 107 Закону України «Про вибори народних депутатів України», окружна виборча комісія постановляє:

  1. Утворити дільничні виборчі комісії з виборів народних депутатів України звичайних та спеціальних виборчих дільниць одномандатного виборчого округу № 140 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року згідно з додатком.
  2. Оприлюднити цю постанову на сайті https://sites.google.com/site/ovk140bel з додатком у термін, встановлений частиною п’ятнадцятою статті 28 Закону України «Про вибори народних депутатів України».
  3. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних документів в окружній виборчій комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 140 та надіслати до Центральної виборчої комісії у строки, встановлені частиною п’ятою статті 35 Закону України «Про вибори народних депутатів України».

 

Голова ОВК № 140                          ________________                           Бузаджи В.А.

 

Секретар ОВК № 140                      ________________                           Іваній Є.Г.

МП

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.