Учні відділень спорту Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи завжди поєднують навчально-тренувальний процес з участю у змаганнях різного рангу.

       Так, юні борці (тренер-викладач В.А.Гладуш) приймали участь у відкритій першості м.Подільська Одеської області з греко-римської боротьби. Приємно констатувати, що всі чотири представники теплодарської школи боротьби не просто виступили добре, а відмінно – вони стали переможцями турніру! Це – Кирило Угрік, Нікіта Чебан, брати Олексій і Дмитро Дімітрови.

        А юні футболісти (тренер-викладач І.П.Гаврилюк) змагались у дитячому турнірі «Футбольна зима-2019», що завершився у м.Біляївка. Команда юнаків 2005-2008 років народження посіла третє призове місце і нагороджена Кубком і грамотою, а  учасники – бронзовими медалями і грамотами.

       Юні шахісти і шашкісти (тренери-викладачі Є.В.Шкіря, О.Є.Шкіря і А.Г.Баланюк) змагались у міському турнірі пам’яті А.Й.Юраша.

       Серед самих юних шахістів свою першу турнірну перемогу здобув Артем Солобчук. У призовій трійці Костянтин Дмитроняк і Стефанія Грабова. У старшокласників без проблем переміг чемпіон міста Нікіта Журавель. На другій і третій позиціях Андрій Захаров і Андрій Козак.

       Шашкісти змагались у трьох вікових групах. У наймолодших призова трійка така: Поліна Богаченко, Данило Суворов і Юрій Гребенюк. Серед учнів 1-2 класів перше місце у Святослава Бочарова. На другому місці Гнат Костенко і Марк Дзюбенко. Мирослав Бурдюгов став третім. У старшій групі поза конкуренцією була Ліза Гребенюк. Другою фінішувала Вікторія Мірончик, а замкнули призову трійку Трофим і Матвій Козловські.                                                                              

                                                                                            А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.