З метою відзначення винятково важливої ролі жінки в суспільстві, виявлення і оприлюднення імен жінок, які своєю працею вагомо і відчутно вплинули на подальшу розбудову м. Теплодар, на підставі розпорядження міського голови  в місті  проводиться конкурс „Жінка року”.

Основними завданнями Конкурсу є: стимулювання інтересу громадськості до досягнень та потреб жінок; популяризація активної життєвої позиції та соціально спрямованої діяльності жінок міста; пропаганда успішної діяльності талановитих жінок шляхом розміщення інформації про участь у міських ЗМІ. Критеріями оцінки конкурсанток є значні результати в різних  сферах діяльності, в виховані дітей, а також активна участь в соціальних програмах або благодійних заходах.

Кандидатури на участь в Конкурсі висуваються структурними підрозділами  виконавчого комітету Теплодарської міської ради, а також підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності, громадськими організаціями.

Згідно голосування та протоколу засідання комісії з проведення міського конкурсу «Жінка року»   визначено переможців:

  • Цимбалюк Оксана Анатоліївна – фельдшер-лаборант Теплодарської центральної міської лікарні;
  • Станкова Ярослава Миколаївна – вчитель історії та правознавства Теплодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;
  • Мартиненко Ганна Вікторівна – керівник гуртка дитячої анімації   «З першого дубля» Теплодарського міського будинку дитячої та юнацької творчості;
  • Лєонова Юлія Борисівна – головний спеціаліст програмного забезпечення управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради;
  • Підмазко Світлана Петрівна – завідуюча господарською частиною Теплодарського міського будинку культури.

7 березня  в міському Будинку культури   відбулося урочисте нагородження тих, хто, поєднавши у собі жіночність та професіоналізм, сприяють розвитку державотворення, економіки, освіти, медицини, культури. Міський голова Михайло Васильович Жовнір вручив кожній учасниці  Дипломи, кубки, подарунки та квіти.

 Вітаємо  кожну учасницю  конкурсу „Жінка року”. Від усієї душі зичимо  вам сил і здоров‘я, надії і оптимізму, довгих років життя та залишатися   кожній  у своїй сфері діяльності   яскравою унікальною особистістю.

          Управління праці та соціального захисту населення  

                                                                                          виконавчого комітету Теплодарської міської ради

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.