Кращі учні відділення греко-римської боротьби Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша успішно виступили на республіканській арені.

       Першорозрядник Даниїл Битка (вагова категорія 55кг) на Всеукраїнському турнірі серед кадетів 2002-2003 років народження у Кривому Розі переборов 4-х опонентів і став бронзовим призером.

       А на відкритому Всеукраїнському турнірі  пам’яті ЗТУ К.К.Пульчо в м.Одесі і Даниїл Битка, і Кирило Угрік усі свої виходи на килим завершували перемогами. В підсумку – вони переможці змагань! Їх нагороджено Кубками,   золотими медалями і грамотами. У фіналі боровся і Нікіта Чебан, переборовши до цього 3-х суперників. Його нагорода – срібна медаль і грамота. Одеський турнір став генеральною репетицію перед зональним чемпіонатом України, що відбудеться у наступні вихідні у м.Миколаєві.

        Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!                                                                                                                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.