22 лютого о 10.00 год відбулась традиційна робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, директор МКП «Теплодарводоканал» Калашніков Сергій Володимирович, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович і Костроміна Алла Вікторівна.

«За 20 днів лютого МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала природного газу на суму 4,986  млн. грн. Станом на 22.02.2019 р. заборгованість населення становить 7 млн. 117 тис.грн., що на 1,992 млн.грн. менше ніж минулого тижня, за що щиро вдячні нашим мешканцям»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович.   Загальний борг перед підприємством складає 9 млн. 449 тис.грн.  Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 13 млн.грн. (за поточний опалювальний період), загальна кредиторська заборгованість МКП «Одеська ТЕЦ-2» складає 27,5 млн.грн.

Черевко Ніла Борисівна повідомила, що котельна працює в штатному режимі, отримані номінації на газ на березень 2019 року.

Сурженко Андрій Ілліч, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» повідомив, що до погіршень погодних умов і техніка, і працівники готові.

«За попереднім обстеженням підвальних приміщень житлових будинків можна зробити висновки, що внутрішньобудинкові мережі в 32 будинках потребують повного утеплення,  в деяких будинках ці роботи уже виконані спільно з мешканцями. Але під час обстежень, були виявлені факти пошкодження уже зробленого утеплення труб. Це було виявлено в будинках, де мешканцями були відкриті вентиляційні вікна для безперешкодного доступу безпритульних тварин до підвальних приміщень. В деяких випадках це призвело до загибелі тварин, оскільки в підвальних приміщеннях періодично проводяться заходи по знищенню гризунів», – зауважив Андрій Ілліч.

«Що стосується підвищення тарифів на послуги МКП «Теплодарводоканал», розмови про яке схвилювали наших мешканців: всі наступні зміни тарифів на даний вид послуг будуть проводитись тільки після отримання висновку-погодження від всіх державних служб», – запевнив заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.