В м.Біляївка відбулася церемонія нагородження кращих за підсумками минулорічного чемпіонату Біляївського району з футболу.

Юнацька команда м.Теплодара виступила дуже добре і вперше за останні 6 років посіла призове третє місце серед гравців 2001 року народження і молодше у вищій лізі. Юнаки зіграли 20 матчів, із них 13 виграли, тричі зіграли внічию і зазнали чотири поразки при забитих і пропущених 67:21; позитивна різниця вражаюча + 46. Не можна не назвати індивідуальні показники. Нападник Наміг Алієв забив 24 голи і у трійці найкращих бомбардирів турніру. Надійно зіграв і страж воріт – у Івана Воробйова 7(!) «сухих» матчів. Наша команда нагороджена Кубком і дипломом ІІІ ступеня.

          Бронзовими медалями нагороджені: воротарі Іван Воробйов і Владислав Шматко, польові гравці Олександр Дюрягін (капітан), Наміг Алієв, Олег Єгоров, Карим Маратіє, Кирило Романов, Денис Короленко, Олександр Мельниченко, Дмитро Романіщак, Владислав Стольник, Богдан Гринішак,  Максим Кривий, Владислав Коломієць, Владислав Михайліченко, Владислав Цельник, Тимур Станков, Євгеній Аладишев, Марк Мариніч, Данило Цап. Представник команди – А.Г.Баланюк, тренер – І.П.Гаврилюк.

        Наші вітання!

       Наставники і гравці висловлюють щирі слова подяки міському голові М.В.Жовніру, його заступникам О.Ю.Панасюку і О.М.Ковальову за сприяння у розвитку  дитячого футболу у м.Теплодарі.

А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.