Продовжують успішно виступати на змаганнях високого рангу вихованці тренера-викладача відділення греко-римської боротьби ТДЮСШ Володимира Андрійовича Гладуша. У двох останніх турнірах є і переможці, і призери.

       У другій половині січня теплодарці виступали у відкритій першості Миколаївської області. Спортивні результати наших борців: Денис Капустян – переможець турніру, Даниіл Битка – срібний призер, у Теймура Гусейнханова і Максима Доленка – бронзові медалі.

      А на початку лютого наша команда вже приймала участь у Міжнародному турнірі, що проходив у м.Конотопі Сумської області. «Малий чемпіонат України», за словами організаторів і представників, зібрав 240 учасників із 26 команд з усіх областей, а також сильні збірні Германії і Молдови.

     Тут у черговий раз показав високу майстерність наш Кирило Угрік (вагова категорія 47кг). Чемпіону Одещини не було рівних і він – переможець змагань! Це вже його третя перемогу на міжнародній арені – просто чудово! В фіналі боровся і став срібним призером Олексій Дімітров (вагова категорія 35кг). Молодці!

        Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними досягненнями!

                                                                              А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.