Сьогодні, 28 вересня, відбулась чергова робоча нарада з приводу підготовки міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь Черевко Ніла Борисівна, директор КП «Одеська ТЕЦ-2», головний інженер ТОВ «ЖЕБП Наше місто» Грозний Олег Алімович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутат Теплодарської міської ради Кізіль Сергій Дмитрович, перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович. Нарада проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича.

Черевко Ніла Борисівна повідомила присутнім, що наше комунальне підприємство закінчило підготовку внутрішньоквартальних мереж до опалювального сезону (проведена ревізія обладнання, гідравлічне випробування), протягом двох тижнів буде проходити традиційна щорічна наладка турбіни та генератора. В цілому, КП «Одеська ТЕЦ-2» готова до виробництва і постачання тепла в місто. Наразі вирішується питання з закупівлею необхідних витратних матеріалів. Головною проблемою КП «Одеська ТЕЦ-2» залишається нестача фінансів, та борги, як підприємства, так і перед підприємством.

ТОВ «ЖЕБП Наше місто» прозвітувало про задовільний стан снігоприбиральної техніки та про заготівлю 50% посипного матеріалу від запланованої кількості.

Перший заступник міського голови Олег Юрійович Панасюк звернув увагу Грозного О.А. на необхідність ревізування і усунення проблем на будинкових зливних системах, обстеженні вікон в під’їздах на предмет засклення та перевірити закритість вентиляційних шахт. Черевко Нілі Борисівні наголошено відслідковувати кожну гривню задля погашення боргів та своєчасного отримання номінацій від НАК «Нафтогаз України».

Робота триває…

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.