27 вересня 2017 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 75 питань.

Перед початком розгляду питань, винесених на порядок денний міський голова традиційно привітав депутатів, які у міжсесійний  період відсвяткували День народження. Всі присутні приєдналися до поздоровлень і побажали всього найкращого Чуйку Олександру Миколайовичу, Ярмоленку Володимиру Михайловичу, Єлісоветському Євгену Дмитровичу, Кучеруку Олексію Васильовичу та Яровому Михайлу Михайловичу.

Перед початком розгляду питань, було зачитано два звернення депутатів. Перше звернення – про створення депутатської групи «Рівні можливості», діяльність групи буде пов’язана з питаннями гендерної політики. Друге звернення – про створення депутатської групи «Нове місто», діяльність даної групи буде направлена на налагодження співпраці депутатів з виконавчими органами Теплодарської міської ради.

Першим питанням, винесеним на порядок денний був проект рішення про передачу у довгострокову оренду «Будинку ВОХР», об’єкта нежитлової нерухомості, який є майном комунальної власності територіальної громади м.Теплодар Одеської області, що розташоване за адресою: 65490, Одеська обл., м.Теплодар, Промзона, вул.Хімічна,122». Даний проект стосується розташування виробництва ТОВ «Ройчер» на промисловій зоні нашого міста. Дане підприємство планує створити від 50 до 100 робочих місць, і вже підписали інвестиційний договір. Після деяких дебатів, рішення було підтримано.

Далі були внесені зміни в Регламент роботи ради, затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

Далі розглядались пакетні питання, які стосувались земельних відносин громадян міста. Всі рішення були підтримані.

В різному депутати підняли питання готовності міста до опалювального сезону.

З цього питання виступив міський голова Михайло Жовнір, який зачитав присутнім довідку ТОВ «ТЕП» про хід виконання робіт по будівництву, по виготовленню обладнання та інше. На жаль, котельна не буде готова до початку опалювального сезону, і тому тепло подавати в місто буде знову наше комунальне підприємство «Одеська ТЕЦ-2». На сьогоднішній день, КП «Одеська ТЕЦ-2» провело підготовку внутрішньоквартальних мереж, які доречі залишаються на балансі комунального підприємства, адже саме цей момент викликав сумніви у депутатів. Борг КП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий газ складає близько 14 млн.грн., але для отримання номінацій на газ необхідно сплатити 5,5 млн.грн. Заборгованість населення перед КП «Одеська ТЕЦ-2» за спожите тепло складає 2,7 млн.грн.

Перед завершенням засідання сесії, міський голова Михайло Васильович Жовнір звернувся до депутатів з проханням провести по округам зустрічі з мешканцями з приводу погашення боргів за спожиті комунальні послуги, в тому числі і за тепло.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.