Сьогодні відбувся ознайомчий візит представників громадськості, депутатського корпусу нашого міста та працівників виконавчого комітету Теплодарської міської ради до міста Чорноморська.

На пленарному засіданні останньої чергової сесії у депутатів виникли питання до проекту рішення щодо передачі у довгострокову оренду  “Будинку ВОХР”, об’єкта нежитлової нерухомості, який є майном комунальної власності територіальної громади м.Теплодар Одеській області, що розташоване за адресою : 65490, Одеська обл., м. Теплодар, Промзона, вул. Хімічна,122. А саме, депутати занепокоїлись питанням додержання санітарних норм та екологічної безпеки підприємством, яке виявило бажання взяти даний об’єкт у довгострокову оренду, при виробництві  своєї продукції (кормів для тварин). Проект був відправлений на доопрацювання, не набравши необхідної кількості голосів для підтримки.  

Керівництво товариства з обмеженою відповідальністю «Ройчер» запропонувало бажаючим ознайомитись зі своїм виробництвом,  яке, доречи розташоване в самому місті, поблизу житлових будинків в м.Чорноморськ та особисто, на власні очі переконатись  в повній безпеці технологічного процесу.

Всі присутні мали змогу отримати відповіді на всі питання, які їх хвилювали та ознайомитись з планами даного підприємства в нашому місті. Площі, які зацікавили потенційних інвесторів, необхідні для розширення виробництва, оскільки попит на їх продукцію росте, планується цілодобове виробництво, яке передбачає створення близько 100 робочих місць.

Ми вдячні керівництву ТОВ «Ройчер», а особливо, головному технологу Ісламову Маліку за привітний прийом, за надану можливість представникам нашої громади ознайомитись зі своїм виробництвом і отримати відповіді на хвилюючі їх питання.

Отже, рішення залишається за депутатами Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.