Сьогоді, 31 серпня, відбулась чергова щотижнева робоча нарада з приводу підготовки міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь Проненко С.Д., головний інженер КП “Одеська ТЕЦ-2”, представники ТОВ “ТЕП” , секретар міської ради Бігунов М.М., депутати Теплодарської міської ради. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Жовніра.

Представники ТОВ «ТЕП» повідомили присутнім, що на сьогоднішній день підприємство працює згідно з графіками, обладнання виготовляється. Наразі проводяться роботи з прокладання водоводу. За словами Соловйова Олексія, керівника даного проекту в нашому місті, орієнтовний запуск водогрійної котельні планується на 1-10 листопада 2018 року.

Сеогій Проненко повідомив, що підготовка внутрішньоквартальних мереж до опалювального сезону проводиться згідно графіку, обладнання на ПРК знаходиться в майже 100%-вій готовності, відкритим залишається питання з закупівлею витратних матеріалів.

Олег Юрійович Панасюк, перший заступник міського голови, повідомив присутнім про фінансовий стан справ на нашому комунальному підприємстві. Заборгованість населення за спожите тепло складає 2,94 млн.грн. (надано близько 140 позовів до суду), а заборгованість підприємства перез НАК Нафтогаз Украни за спожитий газ складає близько 14,3 млн.грн. Роботи з підготовки міста до опалювального сезону продовжуються.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.