5 вересня 2018 року о 10.00 год. в кабінеті міського голови Жовніра М.В. відбудеться засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Рекомендований порядок денний:

  1. Про передачу контейнерів для сміття на колесах ТОВ ЖЕБП «Наше місто» з постановкою на позабалансовий облік
  2. Про передачу урн вуличних для сміття (бетонні) ТОВ ЖЕБП «Наше місто» з постановкою на позабалансовий облік
  3. Про надання дозволу на видалення земельних насаджень на території прилеглій до будівлі Теплодарського пункту АІКу, розташованого за адресою: 65490, Одеська область, м.Теплодар, Промзона, вул..Хімічна, 4
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Теплодарської міської ради від 26 лютого 2018 року №42/В-2018 «Про затвердження мережі закладів освіти на 2018-2019 рік»
  5. Про затвердження мережі закладів культури на 2018-2019 навчальний рік
  6. Про надання згоди гр. Гузіковій Т.І. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва садового будинку та господарських будівель за адресою: Одеська обл., м. Теплодар,  СК «Ветеран»,  вул. Тениста, 134.
  7. Про надання згоди гр. Каченовській Г.О. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва садового будинку та господарських будівель за адресою: Одеська обл., м. Теплодар,  СК «Енергетик»,  вул. Сливова, 1.
  8. Про надання згоди гр. Долгошеї Т.П. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва індивідуального садового будинку та господарських будівель за адресою:

     Одеська обл., м. Теплодар,  СТ «Радуга»,  вул. Торгова, 50.

  1. Про присвоєння адреси садовому будинку, який розташований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр. Ціщук  О. О.
  2. Про присвоєння адреси земельній ділянці, яка знаходиться у власності гр.Лаврінова М . І.
  3. Про надання ФОП Морозову Д.С. дозволу на тимчасове розміщення тимчасової споруди для роздрібної торгівлі на а/бетонній площадці за адресою: м.Теплодар, вул. Комунальна, 8-В/13
  4. Різне

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.