Пенсійний фонд України запровадив сучасний механізм інформування громадян за допомогою “СМС-повідомлень”.

Відтепер громадянам, які бажають тримати руку на пульсі свого пенсійного чи страхового життя, за допомогою СМС – повідомлень надають таку інформацію:

пенсіонерів – про результати розгляду звернення за призначенням чи перерахунком, поновленням або припиненням виплати пенсії, про утримання з пенсійної виплати, про необхідність звернення до Пенсійного фонду України для підтвердження даних про особу – пенсіонера;

застрахованим особам – щомісяця про сплату/несплату роботодавцем єдиного соціального внеску та про зарахування/ не зарахування цього періоду для страхового стажу.

У зв’язку з цим, запрошуємо всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до Малиновського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м.Одесі та надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС – повідомлень від Пенсійного фонду України.

Мешканці Малиновського району м. Одеси та м.Теплодар, щоб активувати послугу смс-інформування можуть звертатися за адресами: м. Одеса, вул. Прохорівська,3; вул.Космонавтів 26а, м.Біляївка- вул.Миру,1.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.