27 серпня 2018 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович доповів про хід підготовки міста до опалювального сезону. Всі підготовчі роботи виконуються згідно графіків, як на самій котельні, так і по внутрішньоквартальним мережам. Найбільшою проблемою залишається  заборгованість КП «Одеська ТЕЦ-2» за спожитий газ, а також борги мешканців за спожиті послуги перед комунальними підприємствами нашого міста. Рівень сплати за спожиті послуги складає близько 80%, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам. Підприємствами ведеться претензійна робота, але рівень сплати, нажаль, не підвищується.

Окрім підготовки до зими, проводяться ремонтні роботи на міському будинку культури, виконані роботи по протипожежній системі у ДНЗ №1 та днями будуть закінчені в школі, ведуться роботи по ремонту покрівель на житлових будинках та інше.

Ковальов Олександр Миколайович, заступник міського голови, начальник управління освіти, культури та спорту, доповів про готовність до початку нового навчального року та труднощі, які виникли з закупівлею меблів та обладнання для перших класів за новими стандартами. «Найближчими днями дані труднощі будуть усунені і нові класи зустрінуть своїх учнів у повній готовності», – завірив Олександр Миколайович.

На завершення наради, міський голова ще раз звернув увагу присутніх на пильний огляд територій біля підприємств, установ, організацій та прибудинкових територій, з метою викорінення амброзії.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.