14 червня 2018 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 40 питань, а також внесено з голосу ще 5 проектів рішень. На пленарне засідання зареєструвались 23 депутати Теплодарської міської ради.

Перед початком пленарного засідання голова Теплодарської міської ради Жовнір Михайло Васильович традиційно привітав колег по депутатському корпусу, які відсвяткували свої дні народження у міжсесійний період. На цей раз до трибуни за привітаннями вийшли: Некрасов Юрій Петрович, Антоненко Павло Іванович.

Першим рішенням були внесені зміни до Положення про постійні комісії Теплодарської міської ради сьомого скликання.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету міста Теплодар за І квартал 2018 року та внесення змін і доповнень до бюджету міста Теплодар на 2018 рік.

Затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період, а також дуже важливе рішення про спів фінансування Державного навчального закладу «Теплодарський професійний ліцей», що дасть змогу нашому ліцею продовжувати свою роботу.

Проект рішення, який стосувався встановлення ставок та пільг із земельного податку на 2019 рік тривало обговорювався і депутати вирішили залишити всі ставки на рівні минулого року.

Ще одне питання, шо стосувалось передачі ОСББ «КОМФОРТ СТАРТ» у постійне користування земельної ділянки площею 0,1600 га, що розташоване за адресою м.Теплодар , пр-т Енергетиків, 73, відправлено на доопрацювання.

Наступним пакетами були питання, які стосувались земельних відносин і були підтримані.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись на сайті за посиланням /?page_id=19375

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.