Наприкінці травня в Одесі відбулися представницькі змагання з боксу і боротьби, в яких приймали участь учні Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи.

Вихованці відділення таїландського боксу тренера-викладача Олександра Анатолійовича Алексійчука були учасниками відкритого Кубку Одеської області з кікбоксингу «Чорноморський корал» версії «WAKO» у розділі ЛОУ-КІК. Чудово виступили Валерія Прутян і Віктор Чабан, які перемогли усіх своїх суперників. Якщо у Віктора це вже другий золотий успіх у цьому році, то Валерія завоювала титул вперше. Та ще як: вона ввійшла у склад збірної Одещини і братиме участь у чемпіонаті України. Так тримати!  У важких двобоях Ілля Швець і Андрій Кравченко виграли срібні нагороди, а бронзовими призерами стали Ростислав Вітальєв і Олександр Саракул.

А ось вихованці відділення греко-римської боротьби тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша, успішно відзмагавшись у Теплодарі, у наступні вихідні два дні боролись у відкритому Всеукраїнському турнірі, присвяченому пам’яті ЗТУ К.К.Пульчо. В Південну Пальміру України з’їхалися  300 учасників з різних борцівських центрів та Молдови.  

 Знову високу майстерність показав першорозрядник  Даниїл Битка (вагова категорія 52кг). На попередніх етапах він переборював усіх, а у фіналі здобув чисту перемогу над грізним суперником. Молодець! І ще приємна сенсація: вперше у житті переможцем турніру став дев’ятирічний Олег Вікол (вагова категорія 38кг). Обидва юні спортсмени нагороджені Кубками, золотими медалями, грамотами і грошовою винагородою 500 гривень. Заслуговує на відзнаку і наш бронзовий призер Кирило Угрік (вагова категорія 44кг).  Він погодився боротися із однолітками, важчими  на кілька кілограмів. І навіть за таких умов  здобув кілька красивих перемог.

Щиро вітаємо тренерів-викладачів О.А.Алексійчука і В.А.Гладуша  та їх вихованців з високими спортивними результатами!

                          

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.