28 травня о 18.00 на площі біля Теплодарського міського Будинку культури під патронатом міського голови Жовніра М.В. відбувся ІІІ міський фестиваль духовної пісні «Боже Великий, Святий, Єдиний, нам Україну і мир збережи». Михайло Васильович привітав всіх присутніх зі святом Святої Трійці та відкрив фестиваль. У заході прийняли участь 8 колективів, які отримали подяку від міського голови за участь у нашому фестивалі.

         На святі були присутні та молилися за Україну і наше місто представники різних конфесій, з них : отець Віталій – представник Римо-Католицької Церкви (м. Одеса) , отець Богдан – представник Української Православної  Церкви (Київського патріархату) «Церква Святої Богородиці» (м.  Біляївка), отець Василій – представник Української Православної Церкви у м.Теплодар та у с.Мирне , Єпископ  церков християн віри Євангельської Одеської області( м.Чорноморськ) та Благочиний отець Володимир – представник Української Православної Церкви (Московського патріархату) .

         Від нашого міста виступив хор церкви «Християнин» християни віри Євангельської та регіональний хор християн віри Євангельської, до якого також залучені жителі нашого міста. У фестивалі брали участь представники різних конфесій та з різних міст, таких як: м.Теплодар, м.Одеса, м.Чорноморськ, м.Біляївка та с.Маяки.

         Ми, організатори цього дійства, дякуємо за спонсорську допомогу у проведені ІІІ міського фестивалю духовної пісні «Боже Великий, Святий, Єдиний, нам Україну і мир збережи» ФОП «Морозов» та депутату Теплодарської міської ради – Морозову Георгію Сергійовичу, за музичний супровід дякуємо Шинглеру Генадію Павловичу та  всім учасникам, слухачам та  гостям, які  знайшли час, щоб ще раз почути та прославити велич Бога в піснях.

 Духовна пісня  – то мов синє море,

У якому тоне і печаль, і горе…

Духовна пісня душу зігріває.

Духовна пісня всіх людей єднає.

В.о. начальника відділу культури Цельник О.П.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.