26 квітня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. На розгляд депутатів було винесено 30 проектів рішень.

Перед початком пленарного засідання голова Теплодарської міської ради всі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя, ліквідуя аварію на четвертому реакторі ЧАЕС .

На пленарному засіданні був присутній депутат Одеської обласної ради Губерник А.О., керівники комунальних підприємств, начальники управлінь, відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та мешканці міста.

Першим доповідав секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, який представив на розгляд депутатського корпусу проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата Теплодарської міської ради Короткої Діани Вікторівни.

Далі міський голова Михайло Жовнір представив до уваги депутатів проект рішення про затвердження звіту міського голови про діяльність виконавчих органів Теплодарської міської ради за 2017 рік.

Наступним рішенням були внесені зміни до бюджету міста Теплодар на 2018 рік.

Депутатами також затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

З усіх питань, які були запропоновані до розгляду, депутатами були зняті з розгляду два проекти, а саме «Про надання Управлінню освіти, культури та спорту виконавчого комітету Теплодарської міської ради дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під розміщення спортивного комплексу орієнтовною площею 7,0 га» та «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду (терміном на 49 років) ТОВ «Теплодарський енергетичний парк» площею 66,0 га. Питання буди зняті з розгляду з причини неповної готовності. Не підтримали депутати також надання дозволу на розробку проекту генерального плану м.Теплодар, поєднаного з детальним планом території.

Далі були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

Всі інші рішення були підтримані.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням /?page_id=17849

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.