26 квітня, у 32-і роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції, в нашому місті відбувся захід з вшанування пам’яті героїв-ліквідаторів, які віддали життя у боротьбі з наслідками аварії на четвертому енергоблоці ЧАЕС. У заході взяли участь міський голова Михайло Жовнір з представниками Теплодарської міської ради, депутат Одеської обласної ради Аркадій Губерник, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та члени їх родин, а також громадськість. 

Щороку 26 квітня, у кожну річницю Чорнобильської трагедії, ми в першу чергу згадуємо і вшановуємо подвиг героїв – ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Людей, які, не шкодуючи власного здоров’я і навіть життя, прийняли двобій з радіаційним лихом, врятувавши світ від жахливих наслідків некерованої ядерної енергії та радіаційного забруднення.

«Низький уклін всім, хто брав участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи, тим, хто не шкодуючи свого здоров’я, рятували наше,  а також родичам та близьким тих, хто пішов з життя», – зазначив міський голова.

Свої слова вдячності та пошани висловив Аркадій Губерник, який на протязі багатьох років опікується чорнобильцями Одещини.

Юрій Некрасов, депутат Теплодарської міської ради, помічник депутата Верховної ради України, віддав шану та слова вдячності всім присутнім ліквідаторам, їх сім’ям, всім тим, хто постраждав від цієї страшної аварії та вручив присутнім ліквідаторам, від імені Василя Олександровича Гуляєва, матеріальну  допомогу.

Після закінчення заходу, всі присутні віддали свою шану покладанням квітів до пам’ятника Чорнобильцям.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.