23 квітня 2018 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено тринадцять питань.  

Першим проектом, який був представлений членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради, затвердили кошторисну частину проектної документації за робочим проектом. Даний проект передбачає виконання робіт з капітального ремонту на об’єктах комунальної власності.

Далі був заслуханий один із змістовних і важливих для міста проектів рішень: «Про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста Теплодар в осінньо-зимовий період 2017-2018 років». Доповідачем був перший заступник міського голови та в.о. начальника управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради Панасюк Олег Юрійович. Доклад був дуже змістовний та включав в себе всі основні моменти проходження опалювального сезону. КП «Одеська ТЕЦ-2» закінчило опалювальний сезон з боргом 21,1 млн.грн. Заборгованість населення за спожите тепло станом на 01.04.2018 року склала 7,6 млн.грн.

Також були висвітлені проблеми і МКП «Теплодарводоканал» – зношеність обладнання, каналізаційних мереж, мереж водопостачання та необхідність фінансових інвестицій в модернізацію існуючих систем або будівництво нових.

Міський голова, Михайло Жовнір, додав, що наразі ведуться перемовини з державними банками по кредитуванню будівництва нових локальних очисних споруд в місті.

В цілому опалювальний сезон пройшов без серйозних аварійних ситуацій, та майже без намірів відключення міста від газу.

Наступним проектом були визначені виробники, транспортувальники, постачальники теплової енергії та виконавця послуг з централізованого опалення міста та Промзону. Відповідно до прийнятого рішення, опалення в місто буде надавати ТОВ «ТЕП», а на Промислову зону  ТОВ «Нова Генерація Південь».

Наступними рішеннями були внесені зміни в штатні розписи Теплодарського міського будинку культури та Теплодарської дитячої музичної школи, визначено заклад відпочинку при Теплодарському міському будинку дитячої та юнацької творчості м.Теплодар на літній період, надані дозволи на виготовлення будівельних паспортів, та внесені зміни в склад адміністративної комісії виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.