28 березня 2018 року в залі засідань Авангардівської  селищної  ради Овідіопольського району відбулося засідання центральної робочої групи (міських голів, голів районних рад, селищних та сільських голів ОТГ) з обговорення актуальних питань місцевого самоврядування, в якому прийняв участь міський голова нашого міста Жовнір Михайло Васильович.

Михайло Васильович виступив з такими питаннями:

  1. Звернув увагу на не якісну роботу державної виконавчої служби, та наголосив на співпрацю між органами місцевого самоврядування та виконавчої служби, а також запросити на засідання Координаційної ради при голові Одеської обласної ради з доповіддю про роботу державної виконавчої служби.
  2. Повідомив про завершення капітального ремонту автомобільної автодороги місцевого значення Кучурган – Біляївка – Маяки – Одеса. Але вже сьогодні через м. Теплодар, де знаходиться пісочний кар’єр, проїжджають великовагові та великогабаритні транспортні засоби, в яких перевищують нормативні навантаження на вісь (осі) та загальна маса перевищує параметри, що зазначені у Правилах дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України, цим самим руйнують відремонтовану автодорогу.

Пропоную звернутися до керівництва області; Одеської обласної державної адміністрації, обласної ради, головного управління поліції в Одеській області з пропозицією встановити вимірювальне і зважувальне обладнання, які застосовуються під час визначення габаритно-вагових параметрів транспортних засобів.

  1. Необхідно опрацювати механізм контролю над виконанням рішень і рекомендацій Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради, звітування про вирішення проблемних питань.

 Секретар центральної робочої групи

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.