В останньому змаганні року учні відділення греко-римської боротьби тренера-викладача В. А. Гладуша приймали участь у Всеукраїнському турнірі «Сніжинка», що відбувся у м.Миколаєві.  Змагання мали статус відбору найсильніших для участі у чемпіонаті України 2018 року, тому цим правом скористалися 160 учасників із 6 областей, а також з міст Києва, Дніпра, Одеси, Харкова.  

         Найкраще серед теплодарців виступив Денис Капустян (вагова категорія 85кг), який, перемігши своїх опонентів, уперше виборов титул переможця такого високого рівня. Він нагороджений першим призом, золотою медаллю і грамотою. У фіналі також боролись Данило Битка (вагова категорія 48кг) і вихованець теплодарської школи боротьби Данило Шкуропадський (вагова категорія 71кг), але вони поступилися більш досвідченим спортсменам і стали срібними призерами.  Для них у наступному році настане відповідальна пора, і ми бажаємо їм успіхів!

      Наші юні борці у 2017 році виступили у 12 змаганнях обласного, Всеукраїнського і міжнародного рангу, виборовши 20 золотих, 16 срібних і 11 бронзових медалей. Молодці!

   Щиро вітаємо тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.